Reboot Medias Brands

Vil du ramme en specifik målgruppe med dit indhold? Med vores mange forskellige brands, har du mulighed for at være synlig overfor lige præcis din målgruppe.

Ram din målgruppe med godt indhold

Hos Reboot Media har vi en bred pallette af forskellige digitale medier og brands, der henvender sig til specifikke målgrupper, eller som omhandler emner, der tiltrækker bestemte målgrupper. Her producerer og udgiver vi løbende artikler, der giver læserne inspiration og information om mange forskellige emner, som er relevante for dem.

Gennem vores digitale nichemedier publicerer vi målrettet indhold til både kvinder, mænd, unge, seniorer og mange andre kundesegmenter. Derudover dækker vi en lang række af forskellige emner, herunder både erhvervsliv, sundhed, familie, graviditet, karriere, livsstil og meget mere.

Med os som din mediepartner har du således mulighed for at få dit budskab ud til en klart defineret målgruppe. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at begrænse din annoncering til et enkelt medie.

Vi har mange forskellige magasiner og medier med flere forskellige målgrupper, men vi har også medier, der henvender sig til den samme målgruppe. Hos os har du således mulighed for at ramme din målgruppe med godt indhold på tværs af platforme. På den måde opnår du større rækkevidde med dit budskab og skaber bedre resultater for din annoncering.

Søger du et content- og mediebureau, hvor du har mulighed for at annoncere overfor din målgruppe på flere forskellige medier, skal du vælge os. Uanset hvilket produkt eller ydelse du sælger, vil vi med stor sandsynlighed kunne finde en annonceplads til dig.

Få testet dit produkt

Hos Reboot Media udgiver vi også guides, der giver viden og information om forskellige produkttyper til de af vores besøgende, som er i research-fasen, eller som blot ønsker at bliver inspireret til nye produkter. Har du et specifikt produkt eller en produktserie, du gerne vil have markedsført, har du således mulighed for at få en advertorial eller en annonce i et eller flere af vores digitale medier.

Vi udfører også test af produkter, og kan på baggrund heraf udarbejde og publicere en artikel med en anmeldelse af produktet på de af vores brands, der er relevante for din virksomhed og for dit produkt. Har du et nyt produkt du gerne vil have markedsført, er dette således en oplagt mulighed for dig, da du får mulighed for at brande din virksomhed og øge kendskabet til dit produkt. Alle artikler bliver naturligvis markeret med sponsoreret indhold jf. markedsføringsloven.

 

Er du interesseret i en annonce eller artikel i et af vores nichemedier, eller har du et produkt du ønsker at vi skal teste, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du styrke din branding?

Vil du styrke din virksomheds brand-kendskab, eller har du et produkt, du gerne vil markedsføre, kan vi tilbyde forskellige annonce-løsninger.

Vi giver dig gerne rådgivning til, hvordan du opnår størst synlighed overfor din målgruppe, og hjælper dig med at skræddersy en annonceringsløsning, der passer til lige netop dig og din virksomhed.

Kontakt os på mail@rebootmedia.dk eller via knappen til højre for at høre mere.