Familie

Er din målgruppe familier og børnefamilier, har vi en lang stribe af forskellige magasiner og platforme, der kan være interessant for dig at være synlig på.

Vi udgiver indhold målrettet familien

Reboot Media består af mange forskellige platforme, magasiner og medier, hvoraf mange af dem henvender sig til familier. Nogle magasiner har familien som primær målgruppe, mens andre medier indeholder familierelaterede emner.

Vi har blandt andet livsstilsmagasinet DIGG, som henvender sig til både mænd, kvinder og familier. På dette online magasin kan vores besøgende læse mange forskellige artikler, der berører emner inden for sundhed, skønhed, karriere, økonomi, bolig og meget mere.

Vi har derudover magasinet Sundt Familieliv, der har familien som den primære målgruppe. På dette magasin publicerer vi artikler med en sundhedsmæssig vinkel på forskellige emner, og berører blandt andet emner som bolig, sundhed, motion, selvforkælelse og økonomi.

Endelig har vi magasinet Paabarsel.dk, der primært henvender sig til gravide og mødre, men som også har familien som et af de primære emner. På dette magasin giver vi gravide, mødre og familier viden samt gode råd og tips om alt, der relaterer sig til graviditet og børn.

Hvis din målgruppe er børnefamilier, eller du sælger produkter/ydelser, som ligger inden for familierelaterede emner, har vi således en bred vifte af medier og magasiner, der kan være relevante for dig. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde det rette medie og få dit budskab ud gennem godt, gennemarbejdet indhold, så du rammer din målgruppe bedst muligt.

Magasiner med emner relateret til familie

Annoncér på magasiner med fokus på familien

Vil du styrke din synlighed online, og samtidig have flere besøgende og flere konverteringer gennem godt, målrettet content? Så bør du overveje et samarbejde med os. Hos Reboot Media kan vi hjælpe dig med at styrke kendskabet til dine ydelser/produkter, og samtidig skabe øget trafik til dit website gennem vores mange forskellige digitale medier og magasiner.

Vi tilbyder både advertorials, annoncer og mange andre annonceløsninger, der er målrettet til lige præcis din virksomhed og dit kundesegment. Se vores forskellige annonceløsninger her.

Hos os har du mulighed for at annoncere på tværs af vores forskellige magasiner. Dermed bliver du ikke begrænset af én kanal, men har mulighed for at ramme din målgruppe på tværs af forskellige platforme. Dette er med til at give dig en større synlighed overfor dine potentielle kunder, hvilket sikrer dig bedre resultater i form af mere trafik og flere konverteringer.

Skal vi hjælpe dig med at finde en annonceringsløsning på de medier, der er relevante for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os via knappen herunder.

Vil du sælge dine produkter/ydelser til familier?

Har din virksomhed familier som kundesegment, eller sælger du et produkt eller en ydelse, der er familierelateret, kan vi hjælpe dig med at finde de rette magasiner og medier, der er relevante for dig. På den måde opnår du mest mulig synlighed og trafik hos din målgruppe. Kontakt os ved at skrive en mail på mail@rebootmedia.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.