Bliv annoncør

Er du interesseret i at få vist dine annoncer på en eller flere af vores digitale medier?
Så har du muligheden for at blive annoncør på vores brands. 

Bliv annoncør på vores brands

Som annoncør kan du få vist dine annoncer og content på de af vores digitale medier, der er relevante for dig. Dermed opnår du øget rækkevidde og synlighed overfor din målgruppe, flere besøgende til dit website og flere konverteringer.

Vi har en ledig annonceplads til dig, uanset om din målgruppe er mænd, kvinder, kommende ægtepar, gravide eller noget helt femte. Med Reboot Media som din mediepartner har du mulighed for at få vist dine annoncer på flere brands gennem én platform. Dette er særligt ideelt for dig, som har flere målgrupper, eller som ønsker at få vist din annonce på flere medier gennem én samarbejdspartner.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette medie, som passer til din virksomhed, så du rammer lige præcis din målgruppe med dine annoncer. Du kan få et overblik over vores brands og medier her.

Forskellige publiceringsmuligheder

Annoncør

Vores annoncør-pakke giver dig mulighed for at få vist dine annoncer på én eller flere af vores digitale medier, og derigennem opnå øget synlighed, trafik og konverteringer. Annoncen vil vises i indlæg samt på faste sider, og vil blive segmenteret efter emne, så du opnår mest muligt synlighed dér, hvor det er relevant for dig.

Du vælger selv, hvilket medie du får vist dine annoncer på, eller vi kan hjælpe dig med at finde det medie, der passer til din målgruppe.

Advertorials

Advertorials er betalte reklamer, der ser ud som redaktionelt indhold. Med denne type annoncering har du mulighed for at skrive om dine produkter eller services og derigennem brande din virksomhed overfor vores besøgende og din målgruppe. Vi har to typer advertorial løsninger: Gør-det-selv eller Full-service.

Gør-det-selv advertorial

Få advertorials på ét eller flere af vores brands med maks. 2 links pr. tekst. Med vores gør-det-selv advertorial pakke leverer du selv alt indhold til din advertorial (billeder og tekst). Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i det redaktionelle indhold.

Full-service advertorial

Få advertorials på ét eller flere af vores brands med maks. 2 links pr. tekst. Med vores full-service advertorial leverer vi indholdet (tekst og billeder) til et specifikt emne, du vælger. Denne løsning inkluderer også efterfølgende korrekturgang.

Partner (lille)

Som lille partner har du mulighed for at få en plads i vores butiksoversigt, og dermed opnå synlighed hos din målgruppe på ét eller flere af vores brands.

Som lille partner får du:

  • Visning i butiksoversigt

Partner (stor)

Som stor partner får du alle annoncerings-løsninger i én pakke og dermed mulighed for at opnå størst mulig synlighed og trafik på ét eller flere af vores brands.

Som stor partner får du:

  • Din egen profilside med beskrivelse af virksomheden samt gallerivisning (OBS: Du leverer selv indhold (tekst og billeder)
  • Èn annonce
  • Én advertorial
  • Visning i butiksoversigt

Få dit indhold og annoncer vist på tværs af platforme

Hos Reboot Media tilbyder vi også cross-platform publicering. Det vil sige målrettet publicering til definerede målgrupper på tværs af platforme, magasiner og temasites. Har du en specifikt defineret målgruppe, som du ønsker at ramme, har du således mulighed for at få en advertorial eller annonce på de af vores forskellige digitale medier, hvor denne målgruppe er.

Det kan for eksempel være, at din primære målgruppe er børnefamilier. Vi har flere magasiner og platforme, hvor målgruppen er familier, og som derfor kunne være relevante for dig at være synlig på. Med cross-platform publicering fokuseres der således på at ramme målgruppen på tværs af medier og magasiner, hvilket kan være med til at sikre dig endnu bedre resultater, end hvis du blot annoncerer på et enkelt medie.

Priser på annoncering

For at gøre det overskueligt for dig, har vi lavet en prisliste, hvor du kan få et overblik over de forskellige annoncemuligheder og priser.

[Download prisliste her]

Har du lyst til at blive annoncør hos Reboot Media og opnå endnu større synlighed og trafik til dit website, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gennem hele processen fra idé til færdigt produkt, der sikrer dig gode resultater.

Skriv til mail@rebootmedia.dk eller udfyld vores kontaktformular her for at høre mere om mulighederne for et samarbejde med os.

Vil du styrke din branding?

Vil du styrke din virksomheds brand-kendskab, eller har du et produkt, du gerne vil markedsføre, kan vi tilbyde forskellige annonce-løsninger.

Vi giver dig gerne rådgivning til, hvordan du opnår størst synlighed overfor din målgruppe, og hjælper dig med at skræddersy en annonceringsløsning, der passer til lige netop dig og din virksomhed.

Kontakt os på mail@rebootmedia.dk eller via knappen til højre for at høre mere.