Sundhed & livsstil

Sælger du produkter eller ydelser, der relaterer sig til emner inden for sundhed & livsstil? Bliv synlig overfor din målgruppe gennem vores platforme.

Bliv synlig på magasiner inden for sundhed & livsstil

Er din målgruppe sportsfolk eller personer, som interesserer sig for sundhed, motion og livsstil, kan vi hjælpe dig med at skabe øget synlighed overfor netop denne målgruppe. Reboot Media er et content- og mediebureau, som udgiver artikler og andet indhold på vores mange magasiner og øvrige digitale medier.

Vi har blandt andet en bred vifte af magasiner med emner inden for sundhed & livsstil. Er du interesseret i at annoncere for dine produkter eller ydelser inden for denne kategori, kan vi hjælpe dig med at finde det rette medie og format til din annonce.

Det kunne for eksempel være en advertorial eller annonce på et af vores livsstils- eller sundhedsmagasiner; Sund velvære, Træning og velvære eller DIGG. Sund velvære er et online sundhedsmagasin, som sætter fokus på sundhed i kosten, kroppen, sindet og familien. Træning og velvære er et livsstilsmagasin, der berører emner som træning, livsstil, helse og velvære. Endelig har vi vores livsstilsmagasin DIGG, hvor vi blandt andet publicerer artikler til mænd og kvinder inden for sundhedsrelaterede emner.

Uanset om du sælger træningsudstyr, helseprodukter, mindfulness-kurser eller noget helt fjerde, kan du styrke din synlighed og skabe øget trafik til dit website gennem vores online platforme. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilke af vores magasiner der giver mest mening for din virksomhed at være synlig på, så du rammer din målgruppe bedst muligt med dit indhold eller din annonce.

Magasiner med sundhed & livsstil

Få en skræddersyet annonceringsløsning

Er du interesseret i at sprede budskabet om dine ydelser i et af vores magasiner om sundhed & livsstil? Eller vil du gerne have vist din annonce overfor personer, som er interesseret i sundhed eller livsstil? Så skal du vælge os som din mediepartner.

Hos Reboot Media kan vi tilbyde en række annonceringsløsninger, der er tilpasset forskellige behov og ønsker i forhold til annoncering på vores magasiner. Du kan se vores annoncepakker her. Vi kan dog også tilbyde en skræddersyet annonceløsning, hvor vi udvælger forskellige formater og medier på baggrund af din virksomhed og dine ønsker.

Når du vælger os som din mediepartner, bestemmer du selv, hvor meget du ønsker hjælp til. Vi kan tilbyde alt lige fra en annonceplads i et af vores magasiner, hvor du leverer alt indholdet, til en full-service annonceløsning, hvor vi leverer det hele. Du har desuden mulighed for at få rådgivning og sparring i forhold til både idé, koncept, format og medie. Dette sikrer dig, at du får mest muligt ud af dine annoncer på vores medier.

Nå ud til personer, som interesserer sig for sundhed & livsstil

Vil du gerne ramme personer, som kunne være interesseret i produkter og ydelser inden for sundhed & livsstil, kan vi hjælpe. Vi stiller både vores platforme og ekspertise inden for kvalitetsindhold og online synlighed til rådighed, så du kan få målrettet og skarp annoncering.
Kontakt os på mail@rebootmedia.dk eller via knappen til højre for at høre mere.