Om Reboot Media

Vi er din mediepartner, hvis du søger et mediebureau, der kan levere gode resultater til din virksomhed gennem målrettet kvalitetsindhold.

Content- og mediebureau der sikrer dig større synlighed

Reboot Media er et content- og mediebureau, som består af en bred vifte af digitale medier/brands. Her udgiver vi redaktionelt såvel som kommercielt indhold, der har til formål at fange målgruppen med viden, inspiration samt tips og tricks inden for en lang række af forskellige emner.

Vi er eksperter i online markedsføring og synlighed på nettet, og har stor erfaring med både content-produktion og annoncering. Foruden selv at producere redaktionelt indhold til vores forskellige medier, tilbyder vi derfor også content-produkter til andre virksomheder, som gerne vil øge deres synlighed online, og skabe mere trafik til deres website.

Er dine produkter eller ydelser målrettet et specifikt kundesegment, er det vigtigt at være synlig dér, hvor din målgruppe er. Mange af vores digitale medier har en klart defineret målgruppe, der giver dig mulighed for at skabe endnu mere målrettet markedsføring baseret på det kundesegment, du gerne vil ramme.

Hos Reboot Media stiller vi ikke kun vores digitale platforme til rådighed for annoncører, som ønsker at annoncerer overfor vores besøgende. Vi hjælper dig også med strategi, rådgivning omkring dit koncept og produktion af indhold til tekster og annoncer. Sammen kan vi finde det bedste format til dit budskab og det rette medie, så du rammer din målgruppe bedst muligt, og får størst udbytte af din annoncering.

Få mere viden om at blive annoncør på vores digitale platforme her.

Vi dækker følgende emner

Erhvervslivet

Mænd

Unge

Familie

Sundhed & livsstil

Fagmagasiner

Kvinder

Seniorer