Kvinder

Er din målgruppe kvinder? Hos Reboot Media har vi flere forskellige digitale medier, der henvender sig til kvinder i alle aldre.

Indhold målrettet mod kvinder

Hos Reboot Media producerer og publicerer vi jævnligt indhold, der er målrettet mod kvinder på tværs af vores forskellige magasiner og nichemedier. Har du produkter eller ydelser, der er målrettet til kvinder? Så har du hos os mulighed for at få artikler eller annoncer på de af vores magasiner, som henvender sig til dette kundesegment.

Vi har en lang stribe af digitale medier, hvor målgruppen er kvinder, herunder kan blandt andet nævnes Style & Trends, der er et livsstilsmagasin, hvor den primære målgruppe er kvinder. Her giver vi kvinder i alderen 18-50 år viden, inspiration og tips inden for blandt andet mode & livsstil, boligindretning, sundhed, samliv og motion. Dette magasin er særligt oplagt til dig, der tilbyder skønhedsbehandlinger og -produkter, rejser, fitness-ydelser eller -produkter, boliginteriør og meget andet.

Vi har også et bryllupsmagasin, hvor den primære målgruppe er kvinder, der skal giftes. Dette magasin er særligt relevant for dig, som sælger skønhedsbehandlinger, håropsætning, bryllupskjoler og andre bryllupsrelaterede produkter og ydelser.

Mange af vores øvrige magasiner og medier har desuden kvinder som en del af målgruppen. Der er derfor masser af muligheder for at få indhold på medier med kvinder som målgruppe.

Magasiner og medier målrettet mod kvinder

Annoncér overfor kvinder på tværs af medier

Har du et produkt eller en ydelse, som du ønsker at brande gennem flere af vores magasiner, er dette også en mulighed. Vi tilbyder flere forskellige annonceringsløsninger på hvert enkelt magasin, men også på tværs af vores forskellige medier. Dette giver dig mulighed for at annoncere målrettet overfor kvinder på tværs af alle relevante medier og dermed skabe øget synlighed og brandkendskab omkring din virksomhed eller dit produkt.

Et eksempel kunne være, at du sælger skønhedsbehandlinger eller skønhedsprodukter, som du gerne vil reklamere for enten gennem en advertorial eller annonce. Med os som mediebureau kan du få publiceret din advertorial eller få vist din annonce på alle de af vores magasiner og nichemedier, som er relevante for dig.

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken type indhold du skal have lavet, og hvilke medier indholdet skal publiceres på.

Læs mere om vores annonceringsløsninger her, eller få mere viden ved at kontakte os direkte.

Skal vi være din mediepartner?

Hos Reboot Media har du mange muligheder for at publiceret indhold på tværs af forskellige magasiner og medier, der rammer lige præcis din målgruppe.

Vi hjælper dig gennem hele processen fra produktion til publicering, så du får mest ud af din annoncering. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå større synlighed overfor dit kundesegment.