Unge

Er din målgruppe unge mennesker, har vi et udvalg af magasiner og digitale medier, som kan være relevant for dig at være synlig på.

Bliv synlig på magasiner målrettet mod unge

Leder du efter en måde, hvorpå du kan øge din synlighed overfor den unge generation? Så kan vi hjælpe dig. Hos Reboot Media publicerer vi artikler på en lang række af online magasiner og medier, herunder også magasiner som henvender sig til unge. Er du interesseret i at få publiceret indhold, som henvender sig til denne målgruppe, kan vi tilbyde flere forskellige løsninger.

Vi har blandt andet magasinet Hjælp Unge, som henvender sig udelukkende til den unge generation. På dette magasin giver vi de unge nyheder og inspiration inden for emner, der passer til deres livsstil. Vores artikler omfatter blandt andet emner inden for fritid, karriere, sabbatår, sundhed og økonomi. Dette magasin er således særligt oplagt til dig, der tilbyder produkter eller ydelser til unge inden for disse kategorier. Det kunne for eksempel være rejser, hjælp til økonomi, a-kasse, fagforening, sundhedsprodukter eller noget helt sjette.

Vi har derudover livsstilsmagasinet DIGG, som henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre. Her kan unge også få viden og inspiration om alt lige fra skønhed og sundhed til gaver og oplevelser. Dette magasin er særligt oplagt til dig, der ikke kun ønsker at nå ud til den unge generation, men til en bredere målgruppe.

Vil du gerne ramme unge gennem din markedsføring, kan disse magasiner således være vejen frem. Ved at få publiceret indhold i vores magasiner kan du opnå øget synlighed overfor målgruppen og samtidig øge trafikken til dit website.

Magasiner og medier med unge som målgruppe

Få publiceret artikler og annoncer der henvender sig til unge

Hos Reboot Media tilbyder vi flere løsninger inden for publicering af indhold på vores magasiner. Du kan blandt andet få publiceret artikler, annoncer eller produktanmeldelser på et enkelt magasin eller på tværs af vores forskellige online medier.

Med os som din mediepartner har du således flere muligheder i forhold til at ramme den unge generation med dit budskab, og derigennem få øget trafik og flere kunder. 

Læs mere om vores forskellige annonceringsmuligheder her.

Når du får publiceret indhold i vores magasiner, hjælper vi dig gerne med at gøre dit budskab skarpt og relevant, så det skaber opmærksomhed hos den unge målgruppe. Vi kan også hjælpe dig med at vurdere, hvilke magasiner dit indhold skal være synligt på, så du opnår de bedste resultater.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan du kan ramme din målgruppe og opnå øget synlighed og trafik gennem artikler og annoncer på vores magasiner.

Vælg os som dit content- og mediebureau

Leder du efter et content- og mediebureau, som både kan hjælpe dig med at producere og publicere indhold på tværs af relevante online magasiner, skal du vælge os. Vi har stor erfaring med både contentproduktion og online synlighed, og stiller en række magasiner til rådighed, der giver dig mulighed for at ramme lige præcis din målgruppe.

Kontakt os på mail@rebootmedia.dk eller via kontakt os knappen for at høre mere.