Seniorer

Er din målgruppe seniorer, har du hos Reboot Media mulighed for at få publiceret indhold på magasiner, der henvender sig specifikt til denne målgruppe.

Annoncering målrettet til seniorer

Hos Reboot Media har vi mange forskellige magasiner og medier, som henvender sig til forskellige målgrupper. Én af disse målgrupper er seniorer. Selvom seniorer tilhører den ældre befolkningsgruppe, er der alligevel mange, som søger viden og lader sig inspirere på nettet. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed er synlig online, hvis du gerne vil nå ud til dette kundesegment, og samtidig øge antallet af besøgende og konverteringer på dit website.

På vores magasin SeniorViden publicerer vi artikler til seniorer i alderen 50+ inden for emner som livsstil, sundhed, bolig, rejser, job og økonomi. Artiklerne består både af redaktionelt og sponsoreret indhold, men har alle til formål at give viden og inspiration til målgruppen.

Er din virksomheds primære kundesegment seniorer, eller har du produkter eller ydelser, som henvender sig til denne målgruppe, kan vi tilbyde en række forskellige annonceringsløsninger, der kan være relevante for dig.

Hos os kan du blandt andet få produceret og publiceret en artikel, der omhandler de af dine produkter eller ydelser, som er relevante for seniorer. Artiklen vil være markeret med sponsoreret indhold. Du har også mulighed for at få vist en annonce med billede og tekst, der omhandler en ydelse eller et specifikt produkt, som du gerne vil sælge til seniorer.
Læs mere om annoncering på vores medier her.

Magasiner med seniorer som målgruppe

Få dit budskab ud til flere seniorer

Er din målgruppe seniorer, og vil du gerne øge dit brandkendskab hos denne målgruppe? Så har du muligheden, når du vælger os som dit mediebureau. Med os som din content- og mediepartner kan du gøre din markedsføring mere målrettet, og opnå større synlighed online overfor seniorer, som kunne være interesseret i dine produkter eller ydelser.

Har du andre målgrupper, som du ønsker at påvirke med din markedsføring, kan vi naturligvis også hjælpe. Vi har en bred pallette af online medier og magasiner med mange forskellige målgrupper. Hos os har du således mulighed for at få dit budskab ud til alle dine målgrupper på tværs af flere forskellige digitale medier.

Vi er ikke ligesom andre mediebureauer. Når du vælger os som samarbejdspartner, hjælper vi dig både med at finde det rette format og medie. Derudover kan vi også tilbyde at hjælpe dig med at udarbejde kvalitetsindhold og skarpe annoncer, der får dit budskab ud til målgruppen, og skaber øget interesse for din virksomhed.

Vil du være synlig overfor din målgruppe?

Er du interesseret i at få en artikel eller annonce i SeniorViden eller i et af vores andre magasiner og medier, er du mere end velkommen til at kontakte os. Uanset hvilket produkt eller ydelse du tilbyder, vil vi med sikkerhed kunne finde en annonceringsløsning, der passer til din målgruppe, din virksomhed og dit ambitionsniveau.
Send en mail til mai@rebootmedia.dk eller klik på knappen til højre.