Mænd

Er din målgruppe mænd? Hos Reboot Media har vi en række magasiner og digitale medier, der henvender sig til mænd, som kunne være relevante for dig.

Få publiceret indhold målrettet mod mænd

Er du interesseret i at nå ud til en specifik målgruppe, som for eksempel mænd, kan vi hjælpe dig. Hos Reboot Media har vi flere magasiner og digitale medier, som er målrettet mod mænd. Her producerer og publicerer vi indhold, der skaber opmærksomhed, giver viden og inspiration til målgruppen.

Sælger du produkter eller ydelser, der er målrettet til mænd, har du med os som din mediepartner mulighed for at få publiceret indhold og vist annoncer i online magasiner, som er målrettet mod netop denne målgruppe.

Vi har blandt andet magasinet Manmagazine, der henvender sig til mænd i alle aldre. Her udgiver vi artikler og sponsoreret indhold, der dækker emner som biler, gadgets & design, karriere, penge, stil, sundhed samt sport & fritid. Vi har derudover livsstilsmagasinet DIGG, der blandt andet henvender sig til mænd. Her publicerer vi artikler, som berører emner inden for hårpleje og -styling samt sundhed og livsstil.

Begge magasiner er oplagt til dig, der sælger hud- og hårplejeprodukter til mænd, gadgets, boliginteriør, tøj til mænd og fitnessudstyr. Har du andre produkter eller ydelser, som er målrettet til mænd, kan vi dog også sagtens finde en annonceplads til dig.

Hos os har du mange muligheder for at få publiceret indhold på tværs af vores forskellige magasiner og medier, der er målrettet mod mænd. Vi hjælper dig gerne med at finde lige præcis de magasiner, som er mest relevante for din virksomhed, så du kan opnå størst mulig synlighed hos mænd, der kan være interesseret i dit produkt eller services.

Magasiner og medier der er målrettet mod mænd

Annoncér overfor mænd på tværs af magasiner

Har du ydelser eller produkter, som er målrettet til mænd, har du hos os mulighed for at brande og annoncere for disse på vores digitale platforme og magasiner. Vi tilbyder flere forskellige annonceringsløsninger, der giver dig mulighed for at få dit budskab ud, promovere dit brand og dine produkter samt opnå øget synlighed hos målgruppen.

Vi kan blandt andet tilbyde artikler, interviews og annoncer på tværs af de af vores magasiner, der er relevante for din virksomhed. Har du et specifikt produkt du gerne vil sælge, kan vi også tilbyde at teste produktet, for herefter at udarbejde en produktanmeldelse med vores vurdering af dit produkt. Dette kan være særligt velegnet til dig, der ønsker at promovere et nyt produkt til mænd.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde inden for publicering af indhold og annoncering på vores magasiner, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores annonceringsløsninger her.

Skal vi være din samarbejdspartner?

Leder du efter et content- og mediebureau med erfaring inden for online synlighed og indholdsproduktion, skal du vælge os. Vi kan tilbyde dig øget rækkevidde og større synlighed overfor lige præcis din målgruppe, der kan være med til at skabe øget trafik og flere salg/konverteringer på dit website. Vi hjælper dig desuden gennem hele processen fra start til slut, så du får mest ud af din annoncering.

Skriv en mail til mail@rebootmedia.dk for at høre mere.